ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αμερικανικά C-17 Globemaster και Boeing 747 μετέφεραν όπλα στην Ουκρανία

Η Μόσχα πρέπει να σταματήσει τις αμερικανικές μεταφορές με κάθε κόστος αν θέλει να κερδίσει τον πόλεμο

Αμερικανικά C-17 Globemaster και Boeing 747 μετέφεραν όπλα στην Ουκρανία

Δύο αμερικανικά μεταγωγικά C-17 Globemaster και μεταφορικά Boeing 747 που χρησιμοποιούνται από το Πεντάγωνο, έφτασαν στο Κίεβο μεταφέροντας μεγάλο οπλικό φορτίο για τους Ουκρανούς.

Το γεγονός ότι οι Ρώσοι δεν έχουν επιχειρήσει να χτυπήσουν ακόμα και αμερικανικά αεροσκάφη και άλλα μεταφορικά μέσα εντός της Ουκρανίας, έχει δώσει το θάρρος στους Αμερικανούς να προσφέρουν συνεχώς οπλικά συστήματα στους Ουκρανούς.

Είναι σαφές ότι στην Μόσχα θέλουν να αποφύγουν μία αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ αλλά αυτό τους στοιχίζει.

Άλλωστε είναι οι Αμερικανοί που παρανομούν εναντίον των Ρώσων και η Μόσχα κάτι πρέπει να κάνει για αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/JmD2169071/status/1518248247638183936

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.