ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ανάρπαστα στην Ταϊβάν τα patch των πιλότων με την αρκούδα που τα βάζει με το Γουίνι το Αρκουδάκι

Ανεβάζουν το ηθικό των πολιτών

Ανάρπαστα στην Ταϊβάν τα patch των πιλότων με την αρκούδα που τα βάζει με το Γουίνι το Αρκουδάκι

Με χιούμορ απαντούν στην Ταϊβάν στα πολεμικά παιχνίδια της Κίνας, η οποία το Σαββατοκύριακο περικύκλωσε το νησί με ναυτικές και αεροπορικές μονάδες κατά τη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων.

Τις τελευταίες ημέρες χρυσές πωλήσεις κάνει ένα patch, όπως αυτά που φορούν στη στολή του οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το patch απεικονίζει μια μαύρη αρκούδα της Φορμόζας (Ταϊβάν) που ρίχνει μια γροθιά στον Γουίνι το Αρκουδάκι, τη γνωστή φιγούρα από τα κινούμενα σχέδια που είναι απαγορευμένη στην Κίνα γιατί υποτίθεται ότι μοιάζει με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ.

Πρόσφατο είναι εξάλλου το περιστατικά κατά το οποίο έπεσε «μαύρο» σε ταινία θρίλερ με τον Γουίνι που θα μεταδιδόταν στο Χονγκ Κονγκ.

Ο Άλεκ Χσου, που είχε σχεδιάσει το patch, το πωλούσε από πέρυσι στο κατάστημά του, αλλά είδε τις πωλήσεις να εκτοξεύονται, όταν εμφανίστηκε να το φορά πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι πελάτες είναι στρατιωτικοί και πολίτες, είπε ο Χσου στο Reuters.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πολεμική Αεροπορία της Ταϊβάν «έκλεισε το μάτι» στη χρήση του patch, δηλώνοντας ότι δεν ενθαρρύνει μεν τη χρήση μη προβλεπόμενων σημάτων, αλλά δεν απορρίπτει κάτι που ανεβάζει το ηθικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.