ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Αντι-μήνυμα» σε Β.Πούτιν από Β.Ζελένσκι επί ελληνικού εδάφους: «Δώστε μου όπλα για να νικήσω αν δεν θέλετε Γ’ΠΠ»!

«Μόλις έχουμε όπλα θα σπάσουμε τη ραχοκοκαλιά του Πούτιν»

«Αντι-μήνυμα» σε Β.Πούτιν από Β.Ζελένσκι επί ελληνικού εδάφους: «Δώστε μου όπλα για να νικήσω αν δεν θέλετε Γ’ΠΠ»!

Ο Β.Ζελένσκι θέλησε να «απαντήσει» στον Ρώσο πρόεδρο σε μια μορφή «αντι-μηνύματος» που όμως βάζει στο επίκεντρο και την Ελλάδα ζητώντας όπλα για να μην μετατραπεί η ρωσο-ουκρανική σύγκρουση σε Γ’ΠΠ!

Ο Ρώσος πρόεδρος διαμήνυσε για τις «τραγικές συνέπειες» που θα είχε μια εμπλοκή οποιασδήποτε χώρας και μάλιστα αυτό το μήνυμα μεταδόθηκε και στα ελληνικά.

Σήμερα όμως η Ουκρανία θέλησε να απαντήσει λέγοντας ότι για να κερδίσει τον Πούτιν, χρειάζεται ενότητα και όπλα από τη Δύση, παρεμβαίνοντας στο Φόρουμ των Δελφών, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος Ζελένσκι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους «ήρωες στρατιώτες μας που υπερασπίζονται τη χώρα μας», και τόνισε: «Το να το κάνουμε μόνοι μας είναι δύσκολο, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τις προκλήσεις από την απρόκλητη επίθεση της Ρωσίας».

«Είναι πολύ δύσκολο να σταθούμε απέναντι στον εχθρό και να ανακαταλάβουμε περιοχές. Χρειαζόμαστε ενότητα και όπλα από την Δύση. Χωρίς στήριξη με οπλικά συστήματα η Ουκρανία θα χάσει εδάφη. Αν χάσουμε την μια περιοχή μετά την άλλη, θα χάσουμε την χώρα» συμπλήρωσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

«Μόλις έχουμε όπλα και συγκεκριμένα πολιτικά βήματα από τους εταίρους μας, θα σπάσουμε τη ραχοκοκαλιά του Πούτιν»  είπε και συνέχισε λέγοντας «Αν κανείς δεν θέλει να σύρει ο Πούτιν τον πλανήτη στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πρέπει να τον κερδίσουμε», τονίζοντας:

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρέπει να χάσει». Παράλληλα, ο κ. Ζελένσκι αναφέρθηκε στις επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Ουκρανία.

«Στα ανατολικά έχουμε σταθεροποίηση και επιτυχίες. Τώρα η κατάσταση είναι σταθεροποιημένη, αν έχουμε όπλα και πολιτική στήριξη από τους συμμάχους μας θα τσακίσουμε τον Πούτιν», είπε ακόμα και τόνισε:

«Δεν υπάρχει λόγος να έχει κανείς σχέση με τη Ρωσία τώρα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό πρόβλημα το πώς ενημερώνουν τους πολίτες τους. Το θέμα είναι ότι οι Ρώσοι μισούν ό,τι βρίσκεται έξω από τα σύνορά τους. Πρέπει να τους απομονώσουμε μέχρι να είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τις δημοκρατίες».

Θυμίζουμε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έσπευσε αργά χθες το βράδυ να διαψεύσει δημοσίευμα του αμερικανικού Newsweek ότι «Συνολικά 32 ελληνικά μαχητικά θα μετάσχουν στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που θα επιτεθούν στην Ρωσία» ενώ να σημειώσουμε πάντως ότι ο επικεφαλής διπλωμάτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ, σε ομιλία του στις Βρυξέλλες, χαρακτήρισε τον πόλεμο με την Ρωσία ως «αναπόφευκτο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.