ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Απαντήσεις δίνει η νεκροψία για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ – Κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Η μητέρα του αποκάλυψε ότι πριν σωριαστεί στο έδαφος στις 13 Μαΐου, είχε δεχτεί χτυπήματα από αγνώστους

Απαντήσεις δίνει η νεκροψία για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ – Κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

«Φως» στην υπόθεση-θρίλερ με τον 47χρονο οπαδό της ΑΕΚ που άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έριξε η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι του 47χρονου και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που εντοπίστηκαν, δεν ήταν συμβατές με πτώση αλλά με χτυπήματα.

Αυτό αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι ο θάνατος του φιλάθλου είναι εγκληματική ενέργεια και όχι αιφνίδιος θάνατος. Πλέον την υπόθεση ερευνούν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος είχε πάει μαζί με την κοπέλα του το Σάββατο 13 Μάϊου στο γλέντι που είχαν στήσει οι φίλαθλοι της αγαπημένης του ομάδας έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξαφνικά, ο οπαδός δεν αισθάνθηκε καλά και σωριάστηκε στο έδαφος. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό. Στις 18 Μάϊου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, είπε στη μητέρα του ότι δεν αισθάνεται καλά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αρχικά, ο θάνατός του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, ωστόσο η μητέρα του ανέτρεψε την κατάσταση όταν αποκάλυψε στην αστυνομία ότι πριν σωριαστεί στο έδαφος στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 13 Μαΐου, είχε δεχτεί χτυπήματα από αγνώστους!

Την αποκάλυψη της μητέρας ενισχύει η ανάρτηση φιλάθλων της ΑΕΚ στα κοινωνικά δίκτυα ότι ο 47χρονος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του προκάλεσαν εγκεφαλικές κακώσεις.

Σημειώνεται ότι η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Σύντομα αναμένεται να κληθούν για κατάθεση μάρτυρες, αλλά και η σύντροφός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.