Απίστευτοι: Αφήνουν την αρχαία Ολυμπία χωρίς πυροσβέστες το καλοκαίρι – «Θα έρθουν από Γερμανία και Σλοβενία»!

Η Ηλεία δεν συμπεριλήφθηκε στην απόφαση για κάλυψη των κενών από 133 εποχικούς πυροσβέστες

Απίστευτοι: Αφήνουν την αρχαία Ολυμπία χωρίς πυροσβέστες το καλοκαίρι – «Θα έρθουν από Γερμανία και Σλοβενία»!

Ενίσχυση με πυροσβέστες από το εξωτερικό αναμένεται για την Αρχαία Ολυμπία κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πυροσβέστες από ξένα κράτη αναμένεται να έχει τους καλοκαιρινούς μήνες το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρχαίας Ολυμπίας, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη διάρκεια της δύσκολης αντιπυρικής περιόδου, αφού κατόπιν της απόφασης του Αρχηγού του Σώματος για κάλυψη 133 κενών από εποχικούς πυροσβέστες δεν συμπεριλήφθηκε η Ηλεία αν και περιλαμβάνει ένα από τα σημαντικότερα πολιτισμικά μνημεία!

Τόσο επιτυχημένη πολιτική προστασία έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας προκειμένου άμεσα να υπάρξει η απαιτούμενη ενίσχυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα από 1 έως 15 Ιουλίου θα βρεθούν στο νομό και συγκεκριμένα στο Π.Κ. Αρχαίας Ολυμπίας 22 πυροσβέστες από τη Γερμανία, που θα ενισχύσουν το έργο των τοπικών δυνάμεων. Ωστόσο η ενίσχυση δε σταματά εκεί, καθώς το ίδιο διάστημα τον Αύγουστο θα έρθουν ακόμα 22 Σλοβένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.