ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Από τους S-300 μέχρι τους Patriot: Όλη η αιγυπτιακή αεράμυνα σε ένα βίντεο

Στην υπηρεσία του Καΐρου κάθε οπλικό σύστημα από Ανατολή και Δύση

Από τους S-300 μέχρι τους Patriot: Όλη η αιγυπτιακή αεράμυνα σε ένα βίντεο

Η στρατιωτική ήττα της Αιγύπτου το 1973 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι οδηγώντας την αφρικανική χώρα να στραφεί και προς την Δύση επιτυγχάνοντας έτσι την επαναπόδοση της χερσονήσου του Σινά από το Ισραήλ αλλά και να ανοίξει η πόρτα για εισροή δυτικών όπλων στην χώρα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να προμηθεύεται ρωσικό οπλισμό και έτσι σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας έχουν ένα στόλο από συστήματα κάθε τύπου.

Η αεράμυνα δεν θα μπορούσε να λείπει και έτσι σε ένα βίντεο αφιέρωμα δείχνουν όλα τα συστήματα αεράμυνας που χρησιμοποιεί η χώρα και μάλιστα σε συνδυασμό με ένα νέο ενοποιημένο κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και διοικήσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα συστήματα δεν μπορούν να λείψουν τα Tor-M2, Buk-M2E, S-300V, Patriot, Hawk, ASPIDE και κάθε άλλο γνωστό κι άγνωστο σύστημα και μάλιστα σε αναβαθμισμένη μορφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.