ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Xάρτης με όλα τα οχυρά και τις ενέδρες του Έβρου στα χέρια παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα

Υπολογίζεται ότι πάνω από 100.000 παράνομοι μετανάστες θα εισέλθουν στη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι μόνο από τον Έβρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Xάρτης με όλα τα οχυρά και τις ενέδρες του Έβρου στα χέρια παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα

Εκατοντάδες και πιθανότατα περισσότεροι από 500 είναι οι παράνομοι μετανάστες που εισέρχονται καθημερινά στην Ελλάδα, από τις διαβάσεις του Έβρου!

Το στοιχείο από μόνο του δεν θα ήταν τόσο εντυπωσιακό, αν η κυβέρνηση δεν υποστήριζε καθημερινά ότι δεν εισέρχεται κανείς παράνομα από το «φρούριο – Έβρος».

Το ζήτημα πλέον είναι ότι αυτό γίνεται οργανωμένα και κατευθυνόμενα, καθώς η διάβαση του υδάτινου κωλύματος του Έβρου, γίνεται πια βάσει οδηγιών που δίνονται από το Facebook!

Μάλιστα δημοσιεύτηκε στο facebook κατάλογος – χάρτης με τις απόρρητες ελληνικές στρατιωτικές τοποθεσίες, δηλαδή οχυρά , πολυβολεία, πιθανές ενέδρες στρατόπεδα κλπ.

Τα στοιχεία είναι πραγματικά σοκαριστικά και δείχνουν το βάθος της εμπλοκής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις αυτές.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στο αποκαλυπτικό βίντεο του pronewsTV, καθοδηγούνται με ακρίβεια από το που θα εισέλθουν, που θα καταφύγουν, που θα βρουν τροφή και ρούχα και πως θα προωθηθούν εν συνεχεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 100.000 παράνομοι μετανάστες από Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Ιράκ, Πακιστάν κλπ αλλά και από αφρικανικές χώρες, θα εισέλθουν αυτό το καλοκαίρι μόνο από τον Έβρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζήτημα είναι ότι από ελληνικής πλευράς δυστυχώς οι Αρχές δεν εκμεταλλεύονται όλους του ανθρώπινους πόρους. Π.χ. η εθνοφυλακή δεν βγαίνει σε μικτά κλιμάκια με Στρατό ή Αστυνομία με αποτέλεσμα η τεράστια δύναμή της στο νομό να μην αξιοποιείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.