ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απολογήθηκαν και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Τούρκοι που κατηγορούνταν για κατασκοπεία στον Πόρο

Κατέγραφαν με drone πλάνα από τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού

Απολογήθηκαν και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Τούρκοι που κατηγορούνταν για κατασκοπεία στον Πόρο

Ολοκλήρωσαν την απολογία τους στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά και αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Τούρκοι, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Μονεμβασιά με την κατηγορία της κατασκοπείας, καθώς έγιναν αντιληπτοί να καταγράφουν με drone πλάνα από τις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.

Οι δύο κατηγορούμενοι για κατασκοπεία στο νησί του Αργοσαρωνικού βρέθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας, όπου και υποστήριξαν ότι είναι τουρίστες και πως δεν έχουν καμία σχέση με τις κατηγορίες που τούς αποδίδονται. Δήλωσαν δε πως είναι λάτρεις της κινηματογράφησης και συνηθίζουν να φτιάχνουν αναμνηστικά βίντεο από τις διακοπές τους.

Ειδικότερα, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, 58χρονος οδοντίατρος, ο οποίος ήταν και ο χειριστής του drone, ανέφερε πως το «σήκωσε» από ξενοδοχείο, δύο χιλιόμετρα μακριά από τον ναύσταθμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού.

Υποστήριξε δε πως δεν είδε κάποια απαγορευτική πινακίδα που να ενημερώνει πως πρόκειται για στρατιωτική περιοχή και πως στο ίδιο σημείο είδε να πετούν κι άλλα drones.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αγαπάω πάρα πολύ την Ελλάδα και έχω άπειρους φίλους που τους επισκέπτομαι τακτικά. Έχω έρθει στην Ελλάδα πάνω από 30 φορές. Είναι βασικός προορισμός μου η Ελλάδα. Είχα μαζί μου όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που παίρνω στα ταξίδια. Είμαι μέλος διεθνούς δικτύου μοτοσυκλετιστών. Δεν έχω καμία σχέση με την κατασκοπεία και οι εικόνες που τράβηξα είναι για τη δημιουργία αναμνήσεων», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.