Αρκαδία: 40χρονος μαζί με 33χρονο και δύο ανηλίκους «ξάφριζαν» εργαλεία από τις αποθήκες σπιτιών

Ο εισαγγελέας άσκησε στους τρεις συλληφθέντες και τον 40χρονο που αναζητείται δίωξη για διακεκριμένες κλοπές

Αρκαδία: 40χρονος μαζί με 33χρονο και δύο ανηλίκους «ξάφριζαν» εργαλεία από τις αποθήκες σπιτιών

Τις αποθήκες σπιτιών σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης λεηλατούσαν από τις 2 Μαρτίου ως και το προηγούμενο Σάββατο ένας 40χρονος ο οποίος αναζητείται και οι συνεργοί του, ένας 33χρονος και δυο ανήλικοι που συνελήφθησαν μετά την τελευταία επιδρομή τους.

Οι τρεις δράστες παραβίασαν το απόγευμα της Παρασκευής δυο σπίτια από τα οποία άρπαξαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία και τα μετέφεραν στην Τρίπολη, όπου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων Αρκαδίας και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Από την προανάκριση προέκυψε ότι τους τελευταίους δυόμισι μήνες είχαν διαπράξει άλλες τρεις διαρρήξεις και μια απόπειρα με λεία μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρίπολης άσκησε στους τρεις συλληφθέντες και τον 40χρονο που αναζητείται δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και στους γονείς των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.