ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αστυνομικοί καταγγέλλουν: «Άνδρες της ΟΠΚΕ παρατάχθηκαν και ελέγχθηκαν για… το ξύρισμα»

«Ενδιαφέρονται για τρίχες»

Αστυνομικοί καταγγέλλουν: «Άνδρες της ΟΠΚΕ παρατάχθηκαν και ελέγχθηκαν για… το ξύρισμα»

Σοβαρή καταγγελία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης βγαίνει στη δημοσιότητα σύμφωνα με την οποία ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας, αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος φέρεται να ασχολείται… με τρίχες.

Όπως αναγράφεται στην καταγγελία μετά από αφόρητες πιέσεις που άσκησε στην Διοίκηση της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ παρατάχθηκαν για έλεγχο προκειμένου να εξεταστούν αν ήταν ξυρισμένοι. Όσοι δεν ήταν… τους έστειλαν σπίτι τους για να ξυριστούν καλύτερα.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο κ. Σκλάβος ουδέποτε δεν έχει επισκεφθεί την συγκεκριμένη υπηρεσία ώστε να μάθει για τα προβλήματα ή έστω να ευχαριστήσει για την άμεση παρέμβαση σε νέο οπαδικό επεισόδιο.

Και ποια είναι τα προβλήματα της ΟΠΚΕ στην Θεσσαλονίκη; Η συγκεκριμένη υπηρεσία φαίνεται ότι δεν διαθέτει οχήματα και σύμφωνα με τις οδηγίες δεν περιπολούν αλλά παραμένουν ακινητοποιημένοι σε στόχους και εκτίθενται σε κινδύνους. Επιπλέον καταγγέλλεται από την ένωση ότι ο επιχειρησιακός εξοπλισμός είναι διάσπαρτος λόγω έλλειψης υποδομών και χώρων και ότι η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» αποτελείται από ελάχιστα άτομα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

«Ενώ τις τελευταίες ημέρες όλοι μας παρακολουθούμε παγωμένοι όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νοσηρότητα της οπαδικής βίας και τις τεράστιες παθογένειες του Σώματος που υπηρετούμε, για πολλοστή φορά, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. ΣΚΛΑΒΟΣ Σπυρίδων ασχολείται με την εμφάνιση – παράσταση του προσωπικού.

Μετά από τις αφόρητες πιέσεις που άσκησε στην Διοίκηση της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων, άντρες των ομάδων ΟΠΚΕ παρατάχθηκαν για να ελεγχθούν αν είναι ξυρισμένοι και κάποιους τους έστειλαν σπίτι τους για να ξυριστούν καλύτερα!

Δηλαδή αυτό είναι το «ευχαριστώ» στην Υπηρεσία που με την καθοριστική παρέμβασή της, απέτρεψε νέο οπαδικό ραντεβού την επομένη της δολοφονίας του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σημειωτέον, ο κ. Επιθεωρητής, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ουδέποτε επισκέφθηκε την συγκεκριμένη Υπηρεσία ώστε να συνομιλήσει με το προσωπικό και να ακούσει τα προβλήματά του.

Προφανώς, δεν τον ενδιαφέρει που δεν έχουν οχήματα.

Δεν τον ενδιαφέρει που αντί να περιπολούν, είναι ακινητοποιημένοι σε στόχους και εκτεθειμένοι σε παντοειδείς κινδύνους.

Δεν τον ενδιαφέρει που ο επιχειρησιακός εξοπλισμός τους είναι διάσπαρτος στα σκαλοπάτια της Υπηρεσίας λόγω έλλειψης υποδομών και χώρων.

Δεν τον ενδιαφέρει που η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» είναι τόσο υποστελεχωμένη που μόνο η έκφραση «τρεις και ο κούκος» μπορεί να την περιγράψει.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μόνο οι τρίχες και τα τζόκεϊ!

Με όλα όσα συμβαίνουν ασχολούνται με «τρίχες», κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ας μην απορούμε λοιπόν για ό,τι συμβαίνει.

Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα δομικό και αποδεικνύεται κάθε μέρα από τη νοοτροπία που επικρατεί στο Σώμα και στην Ηγεσία του.

Αυτούς τους διοικούντες επιλέγετε, αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε. Ένα κι ένα κάνουν δυο!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.