ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ατύχημα στη Ρουμανία: «Με καταπλάκωσε η πινακίδα και η οροφή του λεωφορείου – Ούρλιαζα να με ακούσουν» (βίντεο)

Όπως είπε η Μαρία Θερσίτη, καθόταν μόλις 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο Νίκο Χλώψιο ο οποίος σκοτώθηκε

Ατύχημα στη Ρουμανία: «Με καταπλάκωσε η πινακίδα και η οροφή του λεωφορείου – Ούρλιαζα να με ακούσουν» (βίντεο)

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν όλοι οι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου που ταξίδεψε από τη Θεσσαλία για το Βουκουρέστι της Ρουμανίας και παραβιάζοντας το όριο ύψους του δρόμου το καταπλάκωσε μια πινακίδα. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 53χρονος άνδρας από τη Λάρισα.

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει για το τροχαίο μια γυναίκα που ήταν στο μοιραίο λεωφορείο. Μιλώντας στο MEGA, η επιβάτιδα αναφέρει ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδρομή για την Ρουμανία, και περιγράφει τις δραματικές πρώτες στιγμές που έζησε όταν έγινε το δυστύχημα στο Βουκουρέστι, το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν 53χρονο από την Λάρισα.

«Όλη μας η διαδρομή ήταν πολύ καλή. Ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Θερσίτη.

Η ίδια βρέθηκε με σφηνωμένο το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, και πλακωμένη από την οροφή του λεωφορείου.

«Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν».

Όπως είπε, καθόταν μόλις 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο Νίκο Χλώψιο, ο οποίος σκοτώθηκε.

Η κυρία Θερσίτη επιβεβαίωσε τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου που έχει πει ότι μέχρι τη Θεσσαλονίκη υπήρχε άλλος οδηγός, και μετά ανέλαβε το ταξίδι μόνος του αυτός που τους έφτασε στο Βουκουρέστι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγεί πολλές ώρες συνεχόμενα, κάτι που είναι απαγορευτικό στην οδήγηση, καθώς ειδικοί αναφέρουν πως η όραση «θολώνει» και τα αντανακλαστικά επιβραδύνονται.

Σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει το λεωφορείο να πέφτει πάνω στη μεταλλική μπάρα υψομέτρησης και να συνθλίβεται.

Ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες στην Ρουμανία για την εκδρομή που είχαν κλείσει μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου, ζητά συγγνώμη για τα όσα συνέβησαν και το τροχαίο δυστύχημα.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του στο OPEN, ακολούθησε την ένδειξη του GPS και γι αυτό τελευταία στιγμή άλλαξε και λωρίδα για να ακολουθήσει το δρόμο για το τούνελ.

Δεν προέβλεψε πως θα γινόταν ότι έγινε, καθώς είχαν περάσει από πολλά τούνελ στο ταξίδι και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.