Bill Gates: «Η κυβέρνηση Ζελένσκι είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη»! – Ποιους επέλεξε να στηρίζει η Δύση

«Είναι πολύ άτυχοι οι Ουκρανοί»

Bill Gates: «Η κυβέρνηση Ζελένσκι είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη»! – Ποιους επέλεξε να στηρίζει η Δύση

O Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft, και εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, δήλωσε ότι η κυβέρνηση Ζελέσνκι είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη!

Την δήλωση αυτή την έκανε πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα είπε «Η ουκρανική κυβέρνηση είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη, ξέρετε, διεφθαρμένη και ελεγχόμενη από κάποιους πλούσιους, εννοώ ότι είναι πολύ ατυχοι οι κάτοικοι της Ουκρανίας».

Αυτά είπε σε ομιλία του στο Lowy Institute στην Αυστραλία τα οποία μεταδόθηκαν στην ιστοσελίδα του.

Πρόσφατα δεκάδες κυβερνητικοί αξιωματούχοι αποπέμφθηκαν στην Ουκρανία λόγω διαφθοράς. Αυτή την κυβέρνηση όμως οι Αμερικανοί και οι Δυτικοί έχουν επιλέξει να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο για να εξυπηρετηθούν τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα.

Αν και οι δηλώσεις έγιναν μήνες πριν, τώρα έγιναν γνωστές προφανώς με αφορμή τις πρόσφατες αποπομπές.

Ο Βill Gates θεωρείται εκ των βασικών υποστηρικτών των διεθνιστικών κύκλων και η ατζέντα του ταυτίζεται με αυτή των Δημοκρατικών που κυβερνούν τις ΗΠΑ αυτή την στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεπώς, οι δηλώσεις του έχουν ιδιαίτερη σημασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.