ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Dark Eagle: Ο αμερικανικός στρατός ακύρωσε για τρίτη φορά των υπερ-υπερηχητικό πύραυλο των 5 μαχ

Θα πραγματοποιούνταν στην στρατιωτική αεροπορική βάση του Ακρωτηρίου Κανάβεραλ

Dark Eagle: Ο αμερικανικός στρατός ακύρωσε για τρίτη φορά των υπερ-υπερηχητικό πύραυλο των 5 μαχ

Ο αμερικανικός στρατός ακύρωσε για τρίτη φορά την προγραμματισμένη δοκιμή του νέου υπερ-υπερηχητικού οπλικού συστήματος «Dark Eagle» που θα πραγματοποιούνταν στην στρατιωτική αεροπορική βάση του Ακρωτηρίου Κανάβεραλ της Φλόριντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αμερικανικές δυνάμεις ήθελαν να δοκιμάσουν την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος ελέγχου πυρός και το κέντρο επιχειρήσεων της πυροβολαρχίας.

Ωστόσο, η δοκιμή ακυρώθηκε καθώς εντοπίστηκαν κάποια προβλήματα στους προκαταρκτικούς αυτοματοποιημένους ελέγχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το Dark Eagle αποτελείται από έναν ενισχυτή πυραύλων και ένα όχημα ολίσθησης, που έχει την ικανότητα να αναπτύσσει ταχύτητες άνω των 5 Μαχ, ενώ ακόμα μπορεί να πραγματοποιεί πτήσεις μεγάλης εμβέλειας και σε μεγάλο υψόμετρο, για να μην μπορεί να αναχαιτιστεί εύκολα από τα εχθρικά συστήματα αεράμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.