ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον η 17χρονη που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Νέου Ηρακλείου

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία της - Πιθανότατα θα χρειαστεί επέμβαση

Δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον η 17χρονη που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Νέου Ηρακλείου

Πολύ άσχημα εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της 17χρονης, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων σε υπαίθρια συναυλία στο Νέο Ηράκλειο, καθώς η κοπέλα δε επικοινωνεί με το περιβάλλον και θα χρειαστεί επέμβαση.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας της.

Σύμφωνα με το ΟPEN «από το υπουργείο Υγείας και το νοσοκομείο συγκεκριμένα που νοσηλεύεται η 17χρονη, το κορίτσι έχει κάταγμα στη βάση του κρανίου και αιμάτωμα.

Δεν είναι διασωληνωμένη. Δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Είναι πολύ σοβαρά, ενδέχεται να χρειαστεί επέμβαση, κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη συναυλία στο Θεατράκι στο Νέο Ηράκλειο.

Περίπου στις 20:20 ομάδα ατόμων ήρθε σε σύγκρουση με άνδρες της ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί απεγκλωβίστηκαν από το σημείο κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Οι αστυνομικοί φέρονται να εντόπισαν την κοπέλα πεσμένη στον δρόμο με αίματα.

Τότε ξεκίνησε νέος γύρος επεισοδίων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με συνοδεία περιπολικού η ανήλικη στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο υποστηρίζουν πως δεν ήρθαν σε σωματική επαφή με κανέναν και έριξαν μόνο δακρυγόνα.

«Στην συνέχεια, υπήρξε ένταση γύρω στις 20:20, όταν πέταξαν πέτρες μπουκάλια και άλλα αντικείμενα σε μια διμοιρία των ΟΠΚΕ.

Εγκλωβίστηκε η διμοιρία των ΟΠΚΕ και πέταξε χημικά, με αποτέλεσμα όπως καταγγέλλουν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, να τραυματιστεί ένα 17χρονο κορίτσι στο κεφάλι. Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά έκαναν συγκέντρωση στα Εξάρχεια για τον τραυματισμό της ανήλικης», αναφέρει το ρεπορτάζ του Open.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.