ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΗΠΑ: Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στο στομάχι αλιγάτορα – Ανήκουν σε αγνοούμενο από τον κυκλώνα Άιντα

ΗΠΑ: Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στο στομάχι αλιγάτορα – Ανήκουν σε αγνοούμενο από τον κυκλώνα Άιντα

Ένας ιατροδικαστής στη Λουιζιάνα επιβεβαίωσε πως τα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν μέσα στην κοιλιά ενός αλιγάτορα ανήκουν σε ηλικιωμένο που εξαφανίστηκε όταν χτύπησε ο κυκλώνας Άιντα.

Συγκεκριμένα, ο Timothy Satterlee δέχθηκε επίθεση από τον αλιγάτορα στις 30 Αυγούστου έξω από το σπίτι του στο Slidell, όπως είχε πει η σύζυγός του στις Αρχές. Η γυναίκα, αφού είδε την έκταση των τραυμάτων του, έσπευσε να καλέσει σε βοήθεια, όμως όταν επέστρεψε, ο σύζυγός της δεν ήταν πια εκεί. Την προηγούμενη εβδομάδα, το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε και πιάστηκε ένας αλιγάτορας κοντά στο σημείο εξαφάνισης του 71χρονου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Dr. Charles Preston, η Υπηρεσία Άγριας Ζωής και Αλιείας της Λουιζιάνα θανάτωσε το ερπετό και βρήκε μέσα στο στομάχι του ανθρώπινα μέλη. «Έπειτα, ενημερώθηκε η ιατροδικαστική υπηρεσία και βρέθηκα ο ίδιος στο σημείο με τους ερευνητές μας» ανέφερε ο Preston.

Όπως μεταδίδει το CNN, τα δείγματα DNA από τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν συγκρίθηκαν με εκείνα που είχαν δώσει τα παιδιά του Satterlee. Όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής, η ταυτοποίηση προέκυψε τόσο από το DNA όσο και από «τις συνολικές συνθήκες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ότι ο αλιγάτορας εντοπίστηκε στο σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο Satterlee και το ότι υπήρξε ταύτιση στο DNA, με κάνει να νιώθω ασφαλής να επιβεβαιώσω στην οικογένεια πως ναι, αυτός είναι ο Satterlee και θα εκδώσουμε πιστοποιητικό θανάτου», δήλωσε ο Preston.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.