ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μιλγουόκι: Συγκλονιστικό βίντεο από αστυνομική καταδίωξη με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία

Μιλγουόκι: Συγκλονιστικό βίντεο από αστυνομική καταδίωξη με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία

Σκηνές που κόβουν την ανάσα έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία του Μιλγουόκι από την καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός κακοποιού και τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Η καταδίωξη και ο θανάσιμος τραυματισμός στο Greenfield (προάστιο του Μιλγουόκι) σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 22 Αυγούστου.

Ο δράστης 31 ετών Tyran Lamb εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να περνά με κόκκινο ένα σηματοδότη. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει και αυτός αρνήθηκε για να ξεκινήσει μια ασύλληπτη καταδίωξη, η οποία τερματίστηκε όταν ο οδηγός του οχήματος έπεσε επάνω σε δύο άλλα οχήματα σε μια διασταύρωση.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να κατέβει από το αυτοκίνητο με τα χέρια ψηλά. Μάλιστα όπως αναφέρεται τον κάλεσαν να το κάνει αυτό 18 φορές όμως ο δράστης αρνήθηκε.

Έχοντας πλησιάσει το αυτοκίνητο ένας εκ των αστυνομικών φωνάζει για ακόμη μια φορά στον δράστη να δείξει τα χέρια του, για δεχθεί αμέσως μετά τρεις σφαίρες, μια στο στήθος, μια στο χέρι και μια στο πόδι και να πέσει κάτω στο έδαφος.

Στη συνέχεια ο δράστης ο οποίος ήταν σεσημασμένος βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει, πριν σκοτωθεί από τα πυρά των αστυνομικών.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έλεγε συνεχώς στους συναδέλφους του: «μην με αφήσετε να πεθάνω» έπειτα από ένα μήνα νοσηλεία κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο και τώρα να βρίσκεται στο σπίτι του, αλλά είναι άγνωστο τι ζημιά έχει υποστεί η υγεία του.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.