ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε αστυνομικό προτού πέσει νεκρός

Τα κίνητρα του δράση δεν είναι σαφή προς το παρόν

ΗΠΑ: Ένοπλος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε αστυνομικό προτού πέσει νεκρός

Ένοπλος στις ΗΠΑ, ο οποίος κατά τα φαινόμενα έδρασε μόνος, σκότωσε 4 ανθρώπους.

Παράλληλα τραυμάτισε ένα μέλος των δυνάμεων επιβολής της τάξης σε σειρά επιθέσεων στην περιοχή του Ντένβερ των ΗΠΑ (πολιτεία Κολοράντο, δυτικές ΗΠΑ), προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κίνητρα του δράση δεν είναι σαφή, τουλάχιστον προς το παρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.