ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η Πολωνία στέλνει αμυντικά όπλα στην Ουκρανία

Η Πολωνία στέλνει αμυντικά όπλα στην Ουκρανία

Ο επικεφαλής του πολωνικού Γραφείου Εθνικής Ασφάλειας, Pawel Soloch, υποστήριξε ότι η Πολωνία αποφάσισε να παράσχει στην Ουκρανία αμυντικά όπλα.

«Λήφθηκε απόφαση για μεταφορά αμυντικών όπλων στην Ουκρανία», είπε ο Soloch.

Εξήγησε ότι μιλούσε για «δεκάδες χιλιάδες» όπλα, χωρίς να διευκρινίσει τι είδους θα είναι και πότε θα σταλούν.

Σημειώνεται πως η ένταση γύρω από την Ουκρανία είναι έντονη το τελευταίο διάστημα με τη Δύση να καταγγέλλει σχεδιαζόμενη εισβολή από τη Ρωσία.

Από πλευράς της, η Μόσχα έχει διαψεύσει, πολλάκις, τις καταγγελίες, επισημαίνοντας πως εμμένει στα συμφωνηθέντα του Μινσκ.

Μόλις σήμερα, η ρωσική πλευρά κάλεσε τις ΗΠΑ να σταματήσουν την κλιμάκωση όσον αφορά στο ζήτημα, επισημαίνοντας, μάλιστα, πως αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν, εσκεμμένα, ψευδείς ειδήσεις για το θέμα.

«Προς λύπη μας, τους τελευταίους μήνες, τα αμερικανικά μέσα έχουν δημοσιεύσει πολύ μεγάλο βαθμό ανεπιβεβαίωτων, διαστρεβλωμένων και εσκεμμένα ψευδών και προκλητικών πληροφοριών για το τι συμβαίνει στην Ουκρανία και γύρω από αυτή» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλούμε την Ουάσινγκτον και τους συμμάχους της Ουάσινγκτον στην ευρωπαϊκή ήπειρο να εγκαταλείψουν αυτή τη γραμμή, να ακολουθήσουν μια εποικοδομητική, ήρεμη, ισορροπημένη θέση» συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.