
Βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει δύο Ρώσους στρατιώτες να έχουν εντοπίσει τους σκελετούς Ουκρανών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στο Σούμι.
Πηγές ενημέρωσης στο Telegram αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν σε σημείο, όπου είχε χτυπήσει το ρωσικό πυροβολικό.
Δείτε το βίντεο (ευαίσθητο περιεχόμενο):
Οι Ρώσοι στρατιώτες αναρωτιούνται για το ποιος θα τους ψάχνει τώρα.
Υπάρχει μόνο ο σκελετός τους, δείχνοντας πως τα πτώματα ήταν στο σημείο για πολύ καιρό και κανένας δεν θα τους αναζήτησε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.