ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κάθετη η Βόρεια Κορέα: «Οι ΗΠΑ αποτελούν τη βασική αιτία για την ουκρανική κρίση»

«Είναι αλαζονεία, είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Κάθετη η Βόρεια Κορέα: «Οι ΗΠΑ αποτελούν τη βασική αιτία για την ουκρανική κρίση»

Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας, δείχνει τις ΗΠΑ ως υπαίτιες για την κλιμάκωση της κατάστασης στην Ουκρανία, παίρνοντας το μέρος της Ρωσίας.

«Η βασική αιτία της ουκρανικής κρίσης βρίσκεται επίσης στην υπεροχή και την αυθαιρεσία των ΗΠΑ», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Β. Κορέας.

Παράλληλα, η Πιονγκγιάνγκ υποστηρίζει ότι η Ουάσιγκτον επιδίωξε «στρατιωτική υπεροχή αδιαφορώντας για το νόμιμο δικαίωμα της Ρωσίας για την ασφάλειά της».

Μάλιστα, κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναμειγνύονται αδικαιολόγητα στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων εθνών χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η «ειρήνη και η σταθερότητα» αλλά και ότι αγνοούν τα μέτρα αυτοάμυνας που λαμβάνονται από άλλα έθνη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας.

«Είναι αλαζονεία, είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά», επισημαίνεται στην αιχμηρή ανακοίνωση.

Η Ρωσία ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/02) ειδική στρατιωτική επιχείρηση αφού οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι η επιχείρηση στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας και πως ο άμαχος πληθυσμός δεν κινδυνεύει ενώ η Μόσχα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέδια να καταλάβει την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.