ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνική γενοκτονία ετοιμάζουν οι Ουκρανοί νεοναζί του Αζόφ για να κατηγορήσουν τους Ρώσους

Θα «χτυπηθεί» το ελληνικό κονβόι της Μαριούπολης

Ελληνική γενοκτονία ετοιμάζουν οι Ουκρανοί νεοναζί του Αζόφ για να κατηγορήσουν τους Ρώσους

Ελληνική γενοκτονία ετοιμάζουν οι νεοναζί Ουκρανοί του Τάγματος του Αζόφ, καθώς διαδίδουν τις τελευταίες ώρες πληροφορίες ότι θα «χτυπηθεί» το ελληνικό κονβόι από τη Μαριούπολη.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Ονισένκο, δημοσιογράφος και ανταποκριτής στο Κίεβο, αυτή η πληροφορία μεταδίδεται από ουκρανικά κανάλια telegram, που λαμβάνουν πληροφορίες από υπηρεσίες ασφαλείας.

«Στόχος είναι να κατηγορηθεί το Αζόφ και να μειωθεί η μαζικότητα της υποστήριξης της Ουκρανίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι Ουκρανοί παραστρατιωτικοί που τις προηγούμενες ημέρες έκαναν διάφορες φρικαλεότητες κατά αμάχων, όπως για παράδειγμα αυτή που είδαμε στο βίντεο που κυκλοφόρησε και το οποίο που τους έδειχνε να σταματούν αυτοκίνητα πολιτών που ήθελαν να διαφύγουν από την Μαριούπολη και να δολοφονούν αμάχους, ετοιμάζονται να ρίξουν την ευθύνη τους Ρώσους, καθώς έχουν δει ότι η Δύση κατηγορεί για τα πάντα τη Ρωσία, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Χαρακτηριστικά τα όσα έγιναν με τους Έλληνες ομογενείς που σκοτώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, όταν και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε άμεσα τη Ρωσία, χωρίς ωστόσο να έχει στη διάθεση του όλες τις πληροφορίες, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, ο οποίος είπε ότι «δεν ξέρω ποιος τους σκότωσε, αλλά ξέρω ότι θα ζούσαν αν δεν είχε εισβάλει η Ρωσία».

Να θυμίσουμε ότι τότε η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία τόνιζε ότι η ρωσική Αεροπορία δεν επιχειρούσε στο συγκεκριμένο σημείο την συγκεκριμένη ημέρα, ενώ με νέα της ανακοίνωση ζητούσε από την ελληνική κυβέρνηση να «συνέλθει».

Να σημειωθεί ότι η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα πριν από λίγες ώρες έκανε ανάρτηση στην οποία αναφέρει: «Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για τους Ουκρανούς ακροδεξιούς που από το 2014 τρομοκρατούσαν τους Ρωσόφωνους του μαρτυρικού Ντόνμπας, με την ανοχή της Δύσης, και σήμερα τρομοκρατούν όλους, πρωτίστως τους κατοίκους της Μαριούπολης. Δεν είναι η Ρωσία υπεύθυνη για αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.