ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξεκίνησε η Νατοϊκή άσκηση «Cyber Coalition 2012» με την συμμετοχή της Ελλάδας

Ξεκίνησε η  Νατοϊκή άσκηση «Cyber Coalition 2012» με την συμμετοχή της Ελλάδας

Στις Βρυξέλλες απο την  έδρα του ΝΑΤΟ πραγματοποιείται  διαδικτυακά  από τις 12-16 Νοεμβρίου άσκηση κυβερνοάμυνας με την συμμετοχή όλων των χωρών της συμμαχίας αλλά και της Ελλάδας σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΝΑΤΟ.INT.

Από την Ελλάδα συμμετέχει η διεύθυνση Κυβερνοάμυνας (ΔΙΚΥΒ) του ΓΕΕΘΑ καθώς και επιτελείς των διευθύνσεων πληροφορικής των γενικών επιτελείων  η  ΕΥΠ, Δίωξη-( Ηλεκτρονικού Εγκλήματος).

 Η άσκηση σχεδιάστηκε για την προσομείωση των διαδικασιών διαχείρισης κρίσεων της συμμαχίας σε στρατηγικό και πολιτικό επίπεδο με ταυτόχρονη εμπλοκή στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού  απο τις πρωτεύουσες των χωρών της συμμαχίας αλλά και των στρατηγικών διοικήσεων του ΝΑΤΟ.

Μαζί με την  άσκηση διαχείρισης κρίσεων   πραγματοποιέιται  παράλληλα και άλλη Νατοϊκή άσκηση με την ονομασία  «Cyber ​​Defense». Ο σκοπός της άσκησης αυής είναι να ελεγχθούν στον κυβερνοχώρο  τα τεχνικά και λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών στον τομέα της κυβερνοάμυνας .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων  defencenet.gr           

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.