ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτη βία στην ισπανική Ταραγόνα (vid)

Απίστευτη βία στην ισπανική Ταραγόνα (vid)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες 13χρονου νεαρού με “ανοιγμένο” το κεφάλι στα επεισόδια της ισπανικής Ταραγόνας.

Η εικόνα του πιτσιρικά από την Ταραγόνα που πλαντάζει με ανοιγμένο κεφάλι και τα αίματα να κυλούν στο πρόσωπό του σοκάρει και συγκλονίζει. Κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας, δυστυχώς, περισσότερη οργή.

Ένα παιδί που θέλησε να διαμαρτυρηθεί για το “μαύρο” μέλλον που του ετοίμασαν. Μάλλον δεν είχε δικαίωμα. Ένας αστυνομικός προφανώς τον θεώρησε μεγάλη απειλή. Και αποφάσισε να του ανοίξει το κεφάλι με ένα χτύπημα με το γκλοπ του.

Στο video που ακολουθεί φαίνεται να τον κυνηγά για να τον πετύχει. Και όχι μόνο κυνηγά ένα 13χρονο παιδί για να το χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά δεν του… ξεφεύγει ούτε μια κοπέλα που ζητά εξηγήσεις για ό,τι έκανε. Τη χτυπά κι εκείνη. Το ίδιο κάνει και ένας συνάδελφός του. Και μετά φεύγουν, σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Δυστυχώς η Παγκόσμια Ελίτ γνωρίζει πλέον ότι έχει ως εχθρό της το χρόνο και ότι οι μάζες αφυπνίζονται με γοργούς ρυθμούς, και έτσι θεωρεί τις “μάσκες” πλέον περιττές, τρέχουν να προλάβουν να εδρεώσουν την Νέα Τάξη γιατί τους πιέζει ο χρόνος. Δυστυχώς οι αστυνομίες του πλανήτη άθελά τους στην πλειοψηφία, χρησιμοποιούνται από αυτά τα απάνθρωπα “ερπετοειδή” ενάντια ακόμα και σε παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.