Βοσνία: Τουλάχιστον 20.000 μουσουλμάνοι ετοιμάζονται για έφοδο στην Κροατία και μετά στην… Ευρώπη!

Βοσνία: Τουλάχιστον 20.000 μουσουλμάνοι ετοιμάζονται για έφοδο στην Κροατία και μετά στην… Ευρώπη!

Τουλάχιστον 20.000 οπλισμένοι μουσουλμάνοι είναι έτοιμοι να εισβάλλουν μέσω των βοσνιακών και κροατικών συνόρων στην κεντρική Ευρώπη, αναφέρουν σε έκθεσή τους οι αυστριακές μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Kronen Zeitung οι αλλοδαποί είναι συγκεντρωμένοι κοντά στην πόλη Velika-Kladusa (Βελίκα Κλαντούσα) της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και το πλήθος αποτελείται από Πακιστανούς, Ιρανούς, Αλγερινούς και Μαροκινούς κυρίως «πρόσφυγες» το μεγαλύτερο μέρος των οποίων πιθανότατα μπήκε από την Ελλάδα, η οποία ούτως ή άλλως δεν έχει σύνορα, αλλά ευτυχώς φαίνεται να την έχουν εγκαταλείψει.

Αυτό που προβληματίζει τις αυστριακές αρχές είναι πως πολλοί εκ των… «μεταναστών» είναι οπλισμένοι με μαχαίρια, ενώ ΜΜΕ της Κροατίας αναφέρουν ήδη την επίθεση σε ένα τουλάχιστον συνοριακό φρουρό.

Όπως σημειώνεται το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών δεν ανησυχεί για το αν οι μουσουλμάνοι έρθουν στην Αυστρία καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός εξ αυτών θέλουν να φτάσουν στη βόρεια Ευρώπη και κυρίως στη Γερμανία.

https://twitter.com/SputnikInt/status/1059059434800930816

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.