ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Φρίκη από Αφγανό «πρόσφυγα» στη Γερμανία: Μαχαίρωσε ετοιμόγεννη γυναίκα σε νοσοκομείο

Φρίκη από Αφγανό «πρόσφυγα» στη Γερμανία: Μαχαίρωσε ετοιμόγεννη γυναίκα σε νοσοκομείο

Ακόμη μια δολοφονική επίθεση από Αφγανό στη Γερμανία. Ο δράστης μαχαίρωσε μια έγκυο γυναίκα από την Πολωνία σε νοσοκομείο κοντά στην πόλη Bad Kreuznach, με αποτέλεσμα αυτή να χάσει το αγέννητο παιδί της.

Η πρωτοφανής αυτή επίθεση έγινε την Παρασκευή εναντίον της 25 ετών Πολωνής, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους.

Ο δράστης και δολοφόνος συνελήφθη λίγο αργότερα κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό καθώς έσπευσε να διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος.

Ην γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική αλλά η κατάστασή της κρίνεται ως σταθερή.

Νωρίτερα τον περασμένο χρόνο ακόμη ένας Αφγανός είχε συλληφθεί για την δολοφονία ενός ηλικιωμένου στο σπίτι του οποίου δούλευε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/RT_com/status/1084465634891706368

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.