ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H Mόσχα έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ παραβίασαν την INF το 2016

H Mόσχα έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ παραβίασαν την INF το 2016

Δορυφορικές φωτογραφίες στις οποίες αποδεικνύεται ότι οι ΗΠΑ έχουν καταπατήσει την αμερικανοσοβιετική συνθήκη INF του 1987 δημοσίευσε η Ρωσία.

Πιο συγκεκριμένα σε απάντηση των κατηγοριών των ΗΠΑ ότι η Ρωσία καταπάτησε την συγκεκριμένη συνθήκη με την ανάπτυξη του πυραύλου 9M729, ο οποίος είναι ικανός να φέρει πυρηνική κεφαλή και έχει, σύμφωνα με την Ουάσινγκτον και το ΝΑΤΟ, βεληνεκές μεγαλύτερο των 500 χλμ η Μόσχα δημοσίευσε δορυφορικές φωτογραφίες από τις υπο κατασκευή νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας Raytheon Corporation στο Tucson της Αριζόνα όπου σύμφωνα με τους Ρώσους πρόκειται να κατασκευαστούν νέοι πύραυλοι που αντίκειται στους όρους της Συνθήκης.

Όπως αναφέρουν οι Ρώσοι η κατασκευή του νέου εργοστασίου ξεκίνησε το 2016 και περιλαμβάνει μία νέα παραγωγική εγκατάσταση η οποία θα προστεθεί στις τρείς υπάρχουσες, νέα μονάδα ηλεκτρισμού, υποδομή για την πραγματοποίηση δοκιμών, και ημιυπόγειες αποθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δορυφορική φωτογραφία από τις νέες αμερικανικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις λήφθηκε τις 3 Δεκεμβρίου του 2018 και δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Υπενθυμίζεται ότι η Συνθήκη INF περιλαμβάνει την απαγόρευση ανάπτυξης και κατασκευής πυραύλων cruise και βαλλιστικών πυραύλων με εμβέλεια 500-5.500 χλμ. με δυνατότητα να φέρει τόσο συμβατικές όσο και πυρηνικές κεφαλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.