ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μυστήριο με το θάνατο 18χρονου μοντέλου – Την βρήκαν νεκρή μετά από swingers πάρτι (φώτο)

Μυστήριο με το θάνατο 18χρονου μοντέλου – Την βρήκαν νεκρή μετά από swingers πάρτι (φώτο)

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του 18χρονου μοντέλου από την Ολλανδία που έπεσε στο κενό από τον 20ο ενός ξενοδοχείου στην Μαλαισία το 2017. Το περιστατικό θεωρείται τυχαίο από τις Αρχές, μετά και την δεύτερη έρευνα που διεξήχθη. Ερωτήματα όμως εγείρονται από τα ευρήματα.

Η Ιβάνα Σμιτ βρέθηκε νεκρή σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου σε ξενοδοχείο στη Μαλαισία στις 7 Δεκεμβρίου του 2017. Το 18χρονο μοντέλο από την Ολλανδία, σύμφωνα με τις έρευνες, βρισκόταν εκεί για ένα swingers πάρτι, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Το πάρτι φιλοξενούσε ο μεγιστάνας Αλεξάντρο Αμάντο Τζόνσον, 45 ετών και η σύζυγός του Λούνα Αλμάζ, 31 ετών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως έκαναν σεξ με την 18χρονη λίγο πριν πεθάνει.

Στο σώμα του 18χρονου μοντέλου υπήρχαν σημάδια από πάλη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της υπήρχε ένας μεγάλος τραυματισμός.

Ο Μαλαισιανός δικαστής Μαχιόν Ταλίμπ αποφάσισε πως κανένα έγκλημα δεν είχε διαπραχθεί, αν και το DNA από την κοπέλα βρέθηκε στα νύχια του Αλεξάντρο Αμάντο Τζόνσον.

Οργή από την οικογένεια της 18χρονης

Η δικηγόρος της οικογένειας Σανκάρα Νερ εξέφρασε την οργή της για την απόφαση αφού όπως δήλωσε «ένα νεκρό σώμα δεν μπορεί να περπατήσει μέχρι το μπαλκόνι και να πέσει στο κενό».

«Είχε τα πάντα. Γιατί να αυτοκτονήσει; Αποκλείεται να ήταν ατύχημα», δήλωσε ο θείος της στην εφημερίδα The Sun και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο Βέλγιο για τον τελικό του Top Model αλλά γύρισε πίσω σε ένα φέρετρο».

Τι έδειξαν οι έρευνες

Ένας Ολλανδός παθολόγος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Ιβάνα πέθανε μέσα στο διαμέρισμα. «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε ανάμεσα στους τρεις τους», δήλωσε.

Η νεκροψία έδειξε πως η Ιβάνα είχε υψηλά ποσοστά κοκαΐνης και αλκοόλ στον οργανισμό της.

Ωστόσο, η αστυνομία παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας έκρινε τον θάνατό της ως τυχαίο, ακόμα και μετά την δεύτερη έρευνα που διεξήχθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο θάνατός της παραμένει ένα μυστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.