ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Για αυτό ο Όρμπαν έκλεισε τα σύνορα: Σύλληψη δήμιου εξτρεμιστή μουσουλμάνου της ISIS στην Ουγγαρία

Για αυτό ο Όρμπαν έκλεισε τα σύνορα: Σύλληψη δήμιου εξτρεμιστή μουσουλμάνου της ISIS στην Ουγγαρία

Οι ουγγρικές αρχές έθεσαν υπό κράτηση έναν Σύρο που φέρεται να έλαβε μέρος και να πραγματοποίησε σε αποκεφαλισμούς στη Συρία ως μέλος της ISIS, ανακοίνωσε η εισαγγελία της Βουδαπέστης.

Ο άνδρας, που δεν κατονομάζεται στην ανακοίνωση, φέρεται ότι εκτέλεσε περίπου 20 ανθρώπους το 2016, όλοι μέλη μιας οικογένειας(!) ενός Σύρου στην πόλη Χομς που αρνήθηκε να ενταχθεί στην ISIS, ανέφερε η εισαγγελία.

Ο άνδρας είχε συλληφθεί με πλαστά έγγραφα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης στις 30 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή για παράνομη διακίνηση ανθρώπων και άλλες κατηγορίες, και διατάχθηκε η απέλασή του από την Ουγγαρία.

Η Eurojust, η ευρωπαϊκή υπηρεσία που εποπτεύει τη δικαστική συνεργασία στις ποινικές έρευνες, σε συνεργασία με τις βελγικές και ουγγρικές αρχές, βρήκε αργότερα αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες ήταν μέλος της ISIS, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισαγγελίας της Βουδαπέστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα Ελλάδα και άλλες χώρες κατηγορούν την Ουγγαρία γιατί… έκλεισε τα σύνορα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.