ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΗΠΑ: 27χρονος υπέβαλε σε εικονικό πνιγμό την 7χρονη κόρη του επειδή «του αντιμιλούσε»

ΗΠΑ: 27χρονος υπέβαλε σε εικονικό πνιγμό την 7χρονη κόρη του επειδή «του αντιμιλούσε»

Ένας άνδρας συνελήφθη στην πολιτεία της Ουάσινγκτον με την κατηγορία ότι υπέβαλε στο βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού το 7χρονο κοριτσάκι του, επειδή «του αντιμιλούσε».

Σύμφωνα με την New York Post, ο 27χρονος Matthew Farrar συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, όταν η γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο σύντροφός της έκλεισε το στόμα του παιδιού του, και στη συνέχεια έριχνε νερό στο πρόσωπο του κοριτσιού, βασανίζοντάς το.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο Farrar είχε προηγουμένως χτυπήσει βίαια το κορίτσι με μία ζώνη. Στη συνέχεια, έσυρε την 7χρονη στο μπάνιο ενώ εκείνη ούρλιαζε.

Αφού άρπαξε μια πετσέτα και την έβρεξε, ο 27χρονος κάλυψε με αυτή το πρόσωπο του παιδιού, κλείνοντας του το στόμα με το ένα χέρι. Με το άλλο, άρπαξε μια μεγάλη μπουκάλα νερό και άρχισε να ρίχνει το περιεχόμενό του στο πρόσωπο του κοριτσιού. Η δικαιολογία του 27χρονου πατέρα για αυτή τη συμπεριφορά ήταν «ότι το κορίτσι έλεγε ψέματα και του αντιμιλούσε».

Μόλις τελείωσε ο βασανισμός, η κοπέλα του Farrar που ήταν μάρτυρας της κακοποίησης άρπαξε το κορίτσι και κατέφυγαν μαζί σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ, απ’ όπου κάλεσαν την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη σύλληψή του, ο Farrar παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κόρη του και χρησιμοποίησε νερό. «Μπορεί να ήμουν λίγο υπερβολικός» είπε στην Αστυνομία. Εις βάρος του 27χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για κακοποίηση ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.