ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Saber Guardian 2019: «Απόβαση» Αμερικανών Πεζοναυτών στην Αλεξανδρούπολη

Saber Guardian 2019: «Απόβαση» Αμερικανών Πεζοναυτών  στην Αλεξανδρούπολη

Ο λόγος η μεγάλης κλίμακας άσκηση με την επωνυμία «Saber Guardian 2019» που θα γίνει στην Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία

Όπως μεταδίδει η Κατερίνα Καλεντερίδου από το alexpoli.gr σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να φτάσουν οδικώς στην Αλεξανδρούπολη μερικές δεκάδες άτομα που αποτελούν τους «προπομπούς», ενώ η «μεγάλη άφιξη» θα γίνει μεταξύ 20 και 25 Μαΐου.

Οι «προπομποί» σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα διαμείνουν σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης.

Οι δυνάμεις που θα περάσουν από τον Έβρο προέρχονται από Νατοϊκές βάσεις της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Νορβηγίας και της Αλβανίας.

Η«Saber Guardian» είναι πολυεθνική άσκηση των ΗΠΑ σε συνεργασία με τον Ρουμανικό Στρατό, η οποία γίνεται ανά διετία στην Ευρώπη. Φέτος θα γίνει 3-24 Ιουνίου, με συμμετοχή περίπου 27.000 προσωπικού.

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας προ ημερών στην ΣΕΘΑ, υπογράμμισε τη σημασία που έχει η ελληνική συμβολή στην διεξαγωγή της Άσκησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξήρε την στενή συνεργασία των στρατιωτικών δυνάμεων λέγοντας πως πέρα από την Σούδα, υπάρχουν και άλλες «μη μόνιμες» τοποθεσίες για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στην περιοχή «για τις οποίες είμαστε ευγνώμονες» όπως χαρακτηριστικά είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.