ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Πρώην αναλυτής CIA: «Η Ρωσία ταπείνωσε τη Δύση επιδεικνύοντας τον εξοπλισμό του ΝΑΤΟ στη Μόσχα»

Οι δυτικές τεχνολογίες έχουν αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικές

Πρώην αναλυτής CIA: «Η Ρωσία ταπείνωσε τη Δύση επιδεικνύοντας τον εξοπλισμό του ΝΑΤΟ στη Μόσχα»

Ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson, δήλωσε πως η έκθεση του κατασχεθέντος εξοπλισμού από τη Ρωσία ήταν ντροπή για τις χώρες του ΝΑΤΟ.

«Τώρα επιδεικνύουν τεχνολογία. Ξέρετε, αυτό έχει στόχο να ταπεινώσει τη Δύση», σημείωσε o Larry Johnson.

Σύμφωνα με τον ειδικό, αυτή η έκθεση χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι όλες οι δυτικές τεχνολογίες έχουν αποδειχθεί σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικές.

Ο Larry Johnson αποκάλεσε επίσης αυτή την απόφαση ένα είδος χορού νίκης για τη Ρωσία.

Οι Ρώσοι έχουν καταλάβει σημαντικό εξοπλισμό του ΝΑΤΟ που εκτέθηκε στο λόφο Poklonnaya στη Μόσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από σήμερα 1η Μαΐου, θα μπορούν να δουν οι επισκέπτες, εκτός από το Leopard 2, το όχημα μάχης πεζικού Marder, το σουηδικό όχημα μάχης πεζικού CV90, το γαλλικό θωρακισμένο όχημα μάχης AMX-10RC – συνολικά περισσότερα από 30 είδη όπλων κατασκευασμένα σε ΗΠΑ , Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Τουρκία, Σουηδία, Τσεχοσλοβακία, Νότια Αφρική, Φινλανδία, Αυστραλία, Αυστρία και Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.