ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ν.Μεντβέντεφ: «Έχουμε ότι χρειαζόμαστε – Η νίκη θα είναι δική μας!»

«Τα ρωσικά εργοστάσια παράγουν πλέον, τρομερά όπλα μπροστά στα οποία τρέμουν οι εχθροί της»

Ν.Μεντβέντεφ: «Έχουμε ότι χρειαζόμαστε – Η νίκη θα είναι δική μας!»

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε σημερινές του δηλώσεις ανέφερε πως «η Ρωσία έχει ότι χρειάζεται, η νίκη θα είναι δική μας!».

«Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε… Τεχνολογικές δυνατότητες, εργασιακή εμπειρία, επιμονή και δύναμη, πίστη στην Πατρίδα, βαθιά ιστορική μνήμη και καλούς στόχους. Η νίκη θα είναι δική μας!» αναφέρει σε ανάρτηση του στο VKontakte ο Ν.Μεντβέντεφ.

Όπως είπε, «τα ρωσικά εργοστάσια παράγουν πλέον, τρομερά όπλα μπροστά στα οποία τρέμουν οι εχθροί της».

«Αλλά δεν παράγουμε μόνο όπλα, αλλά μαζί με αυτά, και όλα όσα χρειάζεται η χώρα μας για μια ευημερούσα ζωή» τόνισε ο Ν.Μεντβέντεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.