ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Θερμό» επεισόδιο στα σύνορα Πακιστάν και Ινδίας – 10 νεκροί

«Θερμό» επεισόδιο στα σύνορα Πακιστάν και Ινδίας – 10 νεκροί

Το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ Ινδών και Πακιστανών στρατιωτών στη Γραμμή Ελέγχου των συνόρων των δύο χωρών, στην περιοχή του Κασμίρ. Τι αναφέρουν πηγές του πακιστανικού στρατού.

Νέα ανταλλαγή πυροβολισμών έλαβε χώρα στην περιοχή του Κασμίρ, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για τουλάχιστον δέκα νεκρούς.

Το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ Ινδών και Πακιστανών στρατιωτών στη Γραμμή Ελέγχου των συνόρων των δύο χωρών, στο Κασμίρ.

Σύμφωνα με πηγές από τον πακιστανικό στρατό, ανάμεσα στους νεκρούς συγκαταλέγονται και τρεις Πακιστανοί στρατιώτες.

Παράλληλα, πέντε Ινδοί στρατιώτες φέρεται να σκοτώθηκαν, ενώ «αρκετοί τραυματίστηκαν», όπως έσπευσε να προσθέσει ο πακιστανικός στρατός.

Σε ξεχωριστό επεισόδιο, δύο άμαχοι πολίτες σκοτώθηκαν, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε, σε ανταλλαγή πυρών στην περιοχή Ραβαλακότ, στην πακιστανική πλευρά του Κασμίρ.

Η Ινδία μέχρι στιγμής, δεν έχει σχολιάσει τις παραπάνω αναφορές.

Η ένταση στην περιοχή ανάμεσα στην Ινδία και το Πακιστάν, κλιμακώθηκε σημαντικά την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το Νέο Δελχί ανακοίνωσε την αναστολή της χορήγησης ειδικού καθεστώτος στις περιοχές Τζαμού και Κασμίρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το Κασμίρ διαιρέθηκε μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν το 1947. Ωστόσο, οι δύο γειτονικές χώρες ερίζουν για τον έλεγχο ολόκληρης της περιοχής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.