Βίντεο-σοκ: Γερμανίδα δακρύζει αντικρίζοντας παρέλαση εκατοντάδων μουσουλμάνων στην πατρίδα της

Βίντεο-σοκ: Γερμανίδα δακρύζει αντικρίζοντας παρέλαση εκατοντάδων μουσουλμάνων στην πατρίδα της

Η εικόνα τα λέει μονή της. Μια γυναίκα κοιτάζει ανήμπορη από το παράθυρο του σπιτιού της το δρόμο όπου εκατοντάδες μουσουλμάνοι πραγματοποιούν κάποια θρησκευτική τους γιορτή, ίσως αναρωτώμενη πως κατάντησε έτσι η χώρα της.

Πιθανότατα πρόκειται για την γιορτή της Ασούρα, ένα έθιμο με εικόνες που εκπέμπουν βία, καθώς οι πιστοί αυτομαστιγώνονται.

Ανάλογες εικόνες είχαμε και στο Περιστέρι, όπου φέτος ήταν το… επίκεντρο των εκδηλώσεων.

Δεν είναι τόσο η σκηνή με τους μουσουλμάνους αφού τέτοιες βλέπουμε δυστυχώς και στην Ελλάδα, αλλά η αντίθεση με την εικόνα της γυναίκας που βλέπει τη χώρα της να αλλάζει, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι.

Όλα αυτά τη στιγμή που η γερμανική κοινωνία αρχίζει να ανθίσταται σιγα-σιγά με την δημοτικότητα της Καγκελαρίου Α.Μέρκελ να παίρνει την κατιούσα και το κόμμα για την «Εναλλακτική στη Γερμανία», (AfD) να σημειώνει τη μια εκλογική επιτυχία μετά την άλλη,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.