Επιστολή Ν.Τραμπ προς Ρ.Τ. Ερντογάν: «Μην είσαι ανόητος – Διαπραγματεύσου – Οι Κούρδοι θα σου δώσουν πολλά»!

Επιστολή Ν.Τραμπ προς Ρ.Τ. Ερντογάν: «Μην είσαι ανόητος – Διαπραγματεύσου – Οι Κούρδοι θα σου δώσουν πολλά»!

Μια επιστολή που φέρεται να έχει στείλει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρνει στο “φως” δημοσιογράφος του Fox Business Network.

Ο Αμερικανός πρόεδρος απειλεί ανοιχτά τον Ερντογάν για την τουρκική οικονομία, αποκαλύπτει πως οι Κούρδοι είναι ανοιχτοί σε διαπραγμάτευση και του δίνει… τις δύο εναλλακτικές.

Η δημοσιογράφος αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Αποκλειστικό: Μόλις πήρα στα χέρια μου ένα αντίγραφο της επιστολής του Τραμπ στον Ερντογάν. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τον προειδοποιεί να «μην είναι σκληρός τύπος! Να μην είναι ανόητος»! Λέει ότι μπορεί να καταστρέψει την τουρκική οικονομία αν η κατάσταση στην Συρία δεν λυθεί με ανθρώπινο τρόπο».

Ολόκληρη η επιστολή

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε:

Ας βρούμε μια καλή συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τον σφαγιασμό χιλιάδων ανθρώπων κι εγώ δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας. Και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη μια μικρή γεύση με την υπόθεση του πάστορα Μπράνσον.

Εργάστηκα σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας.

Μην απογοητεύσετε τον κόσμο. Μπορείτε να πετύχετε μια εξαιρετική συμφωνία.

Ο στρατηγός Μαζλούμ (σ.σ. ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας) είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί μαζί σας και να κάνει συμβιβασμούς που δεν θα έκανε ποτέ στο παρελθόν.

Εμπιστευτικά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο της επιστολής του σε μένα, που μόλις ήρθε.

Η ιστορία θα σας έχει ψηλά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Θα σε κοιτά για πάντα σαν τον διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός τύπος. Μην είσαι ανόητος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα σε καλέσω αργότερα»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.