ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τρομακτικό: Πρώτα χτύπησε και μετά χάραξε το όνομά του στο πρόσωπο της συντρόφου του (φώτο)

Τρομακτικό: Πρώτα χτύπησε και μετά χάραξε το όνομά του στο πρόσωπο της συντρόφου του (φώτο)

Δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι ένας 19χρονος από το Τέξας, ο οποίος και συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής καθώς φέρεται να χτύπησε την 22χρονη σύντροφό του και να χάραξε το όνομα του στο μέτωπο της.

“Είχε σκοπό να με σκοτώσει. Θα έβαζε το πτώμα μου στη ντουλάπα μέχρι να αποφασίσει τι θα το κάνει”, φέρεται δήλωσε η 22χρονη.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι το απόγευμα της Πέμπτης ο 19χρονος την άρπαξε από τον λαιμό και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχαν.

Στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι και χάραξε στο μέτωπό της το όνομα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.