ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ουάσιγκτον ζητά την σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ μετά τις εκτοξεύσεις πυραύλων από την Βόρεια Κορέα

Η Ουάσιγκτον ζητά την σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ μετά τις εκτοξεύσεις πυραύλων από την Βόρεια Κορέα

Οι ΗΠΑ ζήτησαν σήμερα το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να συγκληθεί αυτή την εβδομάδα για να συζητήσει τον κίνδυνο μιας «κλιμάκωσης των προκλήσεων» της Βόρειας Κορέας μετά τις «πρόσφατες εκτοξεύσεις πυραύλων».

«Υπό το πρίσμα των πρόσφατων συμβάντων στην κορεατική χερσόνησο», η Ουάσινγκτον, η οποία προεδρεύει του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον μήνα Δεκέμβριο, θέλει να πραγματοποιήσει «αυτή την εβδομάδα μια συζήτηση για τη Βόρεια Κορέα», δήλωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Εν μέσω των νέων εντάσεων μεταξύ των δύο χωρών, διπλωμάτες ανέφεραν στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa πως ο Λευκός Οίκος μπλόκαρε τα σχέδια για τη διεξαγωγή της σύγκλησης του Συμβουλίου με αντικείμενο συζήτησης τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Βόρεια Κορέα.

Ευρωπαϊκά κράτη μέλη του ΣΑ, ανάμεσά τους η Γερμανία και η Βρετανία, επιδίωκαν το Συμβούλιο να συγκληθεί επί του θέματος αυτού αύριο Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.