ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Ισλαμικό Κράτος «χαιρετίζει» τον αμερικανικό βομβαρδισμό : «Θεϊκή παρέμβαση ο θάνατος του Σολεϊμανί»

Το Ισλαμικό Κράτος «χαιρετίζει» τον αμερικανικό βομβαρδισμό : «Θεϊκή παρέμβαση ο θάνατος του Σολεϊμανί»

Την ικανοποίησή του για το θάνατο του Κασέμ Σολεϊμανί εξέφρασε μέσα από εβδομαδιαία εφημερίδα που εκδίδει το Ισλαμικό Κράτος χαιρετίζοντας έτσι ουσιαστικά τον αμερικανικό βομβαρδισμό.

Η εφημερίδα με το όνομα Αλ Ναμπα, παρουσίασε το θάνατο του Σολεϊμανί ως θεϊκή παρέμβαση που θα βοηθήσει τους στόχους του Ισλαμικού Κράτους και των Μουσουλμάνων γενικά, αναφέρει το BBC.

Το κείμενο που δημοσιεύθηκε στην εν λόγω εφημερίδα, δεν ανέφερε τον Ιρανό στρατηγό κατ’ όνομα αλλά ούτε και τους Αμερικάνους, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την εξουδετέρωση του Σολεϊμάνι. Στο κείμενο απλώς γίνεται λόγος για «Ρωμαϊκούς – Περσικούς πολέμους», οι οποίοι επέτρεψαν στους Μουσουλμάνους να κατακτήσουν την Περσία, το σημερινό Ιράν δηλαδή αλλά και περιοχές της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, το Βυζάντιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το κείμενο, οι αποκλιμάκωση των επιχειρήσεων των ΗΠΑ και των συμμάχων τους εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, αποτελεί ευκαιρία για την αναγέννησή του, σημειώνει η δημοσιογράφος του BBC, Μινα Αλ Λάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.