Χαφτάρ κατά Βερολίνου: «Γιατί αποκλείσατε την Ελλάδα από την διάσκεψη; – Μήπως δεν επηρεάζεται από την σύγκρουση;»

Χαφτάρ  κατά  Βερολίνου: «Γιατί αποκλείσατε την Ελλάδα από την διάσκεψη; – Μήπως δεν επηρεάζεται από την σύγκρουση;»

Στο πλευρό της Ελλάδας για ακόμα μία φορά βρέθηκε ο Χαλίφα Χαφτάρ. Με καυστική του ανάρτηση υπογράμμισε το αυτονόητο… Δηλαδή πως η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που επηρεάζεται άμεσα από τις εξελίξεις στη Λιβύη και κακώς δεν βρίσκεται στην συνδιάσκεψη.

Φαίνεται πως ο Χ.Χαφτάρ αποφάσισε να εκτελεί και χρέη… υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, αφού το ΥΠΕΞ δείχνει πως είναι πλήρως ανίκανο να τα ασκήσει από μόνο του.

Η απόφαση της Γερμανίας να μην προσκαλέσει την Ελλάδα στη Διάσκεψη του Βερολίνου έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της Αθήνας, το θέμα όμως ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα καθώς ο αποκλεισμός της Ελλάδας δεν έχει περάσει απαρατήρητος και στις άμεσα εμπλεκόμενες πλευρές και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) με επικεφαλής τον Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Η δυσαρέσκεια του στρατάρχη Χαφτάρ εκφράστηκε μάλιστα και με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ρωτάμε γιατί η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί στις συνομιλίες στο Βερολίνο. Μήπως δεν είναι η Ελλάδα μία από τις χώρες που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη σύγκρουση;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) σε μήνυμα του.

Δείτε την ανάρτηση του Χ. Χαφτάρ:

https://twitter.com/LNA2019M/status/1217447282578272256

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.