Την κατασπάραξαν 67 σκυλιά πριν τρεις μήνες – Μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει αναλύσεις DNA

Την κατασπάραξαν 67 σκυλιά πριν τρεις μήνες – Μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει αναλύσεις DNA

Τον περασμένο Νοέμβριο 67 σκυλιά είχαν κατασπαράξει την 29χρονη έγκυο Ελίζα Πιλάρσκι στη Γαλλία, έως σήμερα δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι αναλύσεις από τα δείγματα DNA.

Η 29χρονη, Ελίζα Πιλάρσκι είχε βγει με τον σκύλο της βόλτα στο δάσος του Ρετζ, κοντά στο σημείο όπου διέμενε με τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος έχασε την επικοινωνία μαζί της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της, με τους οικείους της να κατηγορούν μια ομάδα κυνηγών που κυνηγούσαν κοντά στο σημείο με δεκάδες σκυλιά.

Στο αρχείο παραμένουν τα δείγματα DNA των σκύλων στη Γαλλία

Οι Αρχές είχαν συλλέξει γενετικό υλικό από 67 σκύλους, στα πλαίσια της έρευνας, τα οποία και παραδόθηκαν σε ειδικό εργαστήριο που πρόκειται να πραγματοποιήσει την ταυτοποίηση DNA. Ωστόσο, το τελευταίο, παρέδωσε προσφορά κοστολόγησης στις δικαστικές Αρχές ύψους 200.000 ευρώ για να πραγματοποιήσει τα τεστ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε κάποια απάντηση στην προσφορά από την γαλλική δικαιοσύνη. Φαίνεται πως παρότι οι Αρχές εκτιμούν ιδιαίτερα υψηλό το ποσό αυτό, δεν έχουν απορρίψει ακόμη την πρόταση του εργαστηρίου. Ωστόσο, από την γαλλική δικαιοσύνη δεν έχει γίνει καμιά κίνηση για να προχωρήσει η εξέταση DNA.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA αναμένονται με ανυπομονησία από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας, καθώς πιστεύεται πως ανάμεσα στα 67 σκυλιά θα βρεθεί εκείνο που ίσως επιτέθηκε και προκάλεσε θανάσιμα τραύματα στην Πιλάρσκι.

Αγωνία από τον σύζυγο της άτυχης εγκύου στη Γαλλία

«Η αναμονή αυτή είναι τραγική για τον πελάτη μου και την κοινή γνώμη. Υπάρχουν δύο νεκροί, μια γυναίκα και ένα μωρό που εκείνη κυοφορούσε, είναι σοβαρό και ο πελάτης μου αναρωτιέται προς τα που βαίνει αυτή η υπόθεση» δήλωσε για το θέμα η δικηγόρος του συζύγου του θύματος, κα. Νοβιόν.

Από τη στιγμή που το εργαστήριο θα πάρει το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσει τις αναλύσεις, απαιτούνται περίπου δύο μήνες ώστε να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Οι ειδικοί θα εξετάσουν ένα, ένα τα σημάδια στο σώμα της Πιλάρσκι, αναζητώντας δείγμα DNA που να ταιριάζει με εκείνο κάποιου από τους σκύλους.

Τι έλεγε ο σύζυγός της άτυχης εγκύου από τη Γαλλία

Ο θάνατος της 29χρονης στο δάσος του Ρετζ οφείλεται «σε αιμορραγία που προκάλεσαν δαγκώματα σκύλων στο άνω και κάτω μέρος του σώματός της όπως και στο κεφάλι», ανέφερε ο εισαγγελέας του Σουασόν Φρεντερίκ Τριν, σε ένα δελτίο Τύπου.

Η 29χρονη έγκυος από το Μπεάρν τηλεφώνησε στον σύζυγό της προκειμένου, όπως εκείνος είπε, «να του πει για την παρουσία απειλητικών σκυλιών», που την είχαν προσεγγίσει, ενώ εκείνη «είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της», σύμφωνα με την εισαγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη 29χρονη είχε συναντήσει τον σύντροφό της Κριστόφ σε έναν διαγωνισμό σκύλων και μοιράζονταν το πάθος για τα σκυλιά, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien. Φανατική της ιππασίας, η Ελίζα Πιλάρσκι ήταν 6 μηνών έγκυος, ενώ ο σύντροφός της εργαζόταν στο αεροδρόμιο Ρουασί, περίπου 70 χιλιόμετρα από το δάσος όπου η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.