ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

“Corona Jihad” στην Ινδία: Μουσουλμάνοι κυνηγούν γιατρούς – Προσπαθούν να μεταδώσουν τον ιό στους ινδουιστές!

“Corona Jihad” στην Ινδία: Μουσουλμάνοι κυνηγούν γιατρούς – Προσπαθούν να μεταδώσουν τον ιό στους ινδουιστές!

Έκρυθμη η κατάσταση σε ορισμένες πόλεις της αχανούς Ινδίας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, όχλος επιτίθεται σε γιατρούς για άγνωστο λόγο τους οποίους κυνηγά με μανία, ενώ επεισόδια σημειώνονται και με αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στο νέο Δελχί, όταν εκατοντάδες μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε ιατρικό προσωπικό ενώ προσπαθούν να μεταδώσουν τον ιό στον υπόλοιπο πληθυσμό της πόλης.

Αυτό γιατί θεωρούν ότι ο κορωνοϊός βλάπτει μόνο τους ινδουιστές και δεν μπορεί να πειράξει τους μουσουλμάνους.

Τα κρούσματα και οι νεκροί λόγω κορωνοϊού στην Ινδία είναι ελάχιστα, μόλις 2.567 και 72 αντίστοιχα, αλλά η προσπάθεια των αρχών να επιβάλλει αυστηρούς υγιειονομικούς κανόνες σε έναν πληθυσμό που δεν φημίζεται για την ατομική υγιεινή του, έχει ξεσηκώσει σε πολλές περιοχές αντιδράσεις.

https://twitter.com/Imamofpeace/status/1245945173508370433


https://twitter.com/people11031752/status/1246121295068061697?

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.