ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Βρετανία: Ηλικιωμένος σκότωσε την σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε

Μ.Βρετανία: Ηλικιωμένος σκότωσε την σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε

Ένα αρκετά ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς ένας ηλικιωμένος έσφαξε την γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο Alan Smith, 71 ετών, και η σύζυγός του Elsie, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Barrington, κοντά στο Cambridge, από τους γείτονές τους, οι οποίοι ανησύχησαν όταν τα τηλεφωνήματά τους δεν είχαν απάντηση.

Όταν ειδοποίησαν την αστυνομία, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα: Η Elsie ήταν πεσμένη σε μια λίμνη αίματος ενώ λίγο πιο δίπλα ο Alan είχε αφαιρέσει την ζωή του με το ίδιο μαχαίρι.

Οι γείτονες του ζευγαριού εξομολογήθηκαν στην αστυνομία πως ο Alan αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, καθώς έδειχνε ανήσυχος για τον εγκλεισμό και την πορεία του φονικού ιού στην Μεγάλη Βρετανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, το ένα θύμα έπεσε θύμα επίθεσης ενώ το δεύτερο είχε σημάδια αυτοκτονίας. Θέλουμε να δώσουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους τους», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας του Cambridgshire.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.