ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Απασφάλισε» η Μόσχα: «Οποιαδήποτε επίθεση με πυραύλους από τις ΗΠΑ θα απαντηθεί με πυρηνικά»!

«Απασφάλισε» η Μόσχα: «Οποιαδήποτε επίθεση με πυραύλους  από τις ΗΠΑ θα απαντηθεί με πυρηνικά»!

Με πυρηνικά απείλησε ότι θα απαντήσει η Ρωσία «σε οποιαδήποτε πυραυλική επίθεση εκ μέρους του των ΗΠΑ, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι».

Μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ανέφερε ότι η ανάπτυξη νέων βαλλιστικών πυρηνικών πυραύλων χαμηλής ισχύος στα υποβρύχια του αμερικανικού Ναυτικού, δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Ταυτόχρονα χαρακτήρισε ως σκόπιμη τη μύξη μεταξύ στρατηγικών και μη στρατηγικών πυραύλων η οποία μπορεί να οδηγήσει μια πυρηνική αναμέτρηση.

Η ίδια χαρακτήρισε την κίνηση αυτή των ΗΠΑ ως «επικίνδυνη» και στοιχείο αποσταθεροποίησης.

«Θα ήθελα να τονίσω ότι οποιαδήποτε επίθεση από τις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας πυραύλους από τα υποβρύχιά της ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά τους θα θεωρηθεί ως πυρηνική επίθεση και θα απαντηθεί ανάλογα», τόνισε με απειλητικές διαθέσεις η Ζαχάροβα.

«Όσοι θέλουν να επενδύσουν στην ευκινησία του αμερικανικού πυρηνικού οπλοστασίου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σύμφωνα με το ρωσικό δόγμα τέτοιες κινήσεις θα θεωρηθούν ως βάσιμη αιτιολογία για πυρηνικά αντίποινα», δήλωσε.

Η Ζαχάροβα αναφερόταν στους βαλλιστικούς πύραυλους W76-2 χαμηλής ισχύος των 5 έως 7 kt που τοποθετεί το αμερικανικό Ναυτικό στα υποβρύχιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.