Αυτό δεν το περίμεναν: Να τι συμβαίνει όταν ένα ένα πτηνό μπαίνει στην τροχιά ενός αντιαρματικού πυραύλου (βίντεο)

Αυτό δεν το περίμεναν: Να τι συμβαίνει όταν ένα ένα πτηνό μπαίνει στην τροχιά ενός αντιαρματικού πυραύλου (βίντεο)

Τα στελέχη του στρατού τα οποία στόχευαν ένα άρμα σίγουρα δεν θα περίμεναν αυτή η άσκηση να λάβει αυτήν την τροπή.

Σύμφωνα με την περιγραφή που συνοδεύει την βίντεο, τα γεγονότα έλαβαν χώρα στο Drawsko Pomorskie, στην Πολωνία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το οποίο καταγράφηκε από σύστημα εκτόξευσης πυραύλων TOW και το οποίο δημοσιεύθηκε σε blog εξειδικευμένο σε στρατιωτικά θέματα, ο στόχος που ήταν σε απόσταση 1.575 μέτρων ήταν ορατός και ο αντιαρματικός πύραυλος θα μπορούσε θεωρητικά να τον καταστρέψει χωρίς πρόβλημα.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του πυραύλου, ένα πτηνό εμφανίστηκε από τη δεξιά πλευρά της οθόνης και φάνηκε να κόβει την τροχιά του πυραύλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες στιγμές αργότερα, ο πύραυλος και το πουλί συγκρούονται, προκαλώντας έκρηξη προτού το όπλο φτάσει στον στόχο του, με το άρμα να μην φαίνεται να έχει χτυπηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.