ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καναδάς: Συντριβή αεροσκάφους επιδείξεων των Ενόπλων Δυνάμεων – Μία νεκρή (βίντεο)

Καναδάς: Συντριβή αεροσκάφους επιδείξεων των Ενόπλων Δυνάμεων – Μία νεκρή (βίντεο)

Αεροπλάνο των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέπεσε στο Κάμλουπς της Βρετανικής Κολούμπια με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η βαθμοφόρος του στρατού Τζένιφερ Κέισι, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο πιλότος του αεροσκάφους Ρίτσαρντ Μακ Ντούγκαλ.

Ο πρωθυπουργός, Τζαστίν Τριντό, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη θανατηφόρα συντριβή του αεροσκάφους: «Είμαι βαθιά λυπημένος για την τραγική απώλεια της Τζένιφερ Κέισι. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και με ολόκληρη την ομάδα Snowbirds των καναδικών δυνάμεων, καθώς θρηνούν αυτήν την τρομερή απώλεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό έκτακτης ανάγκης στο Κάμλουπς που απάντησε τόσο γρήγορα σε αυτό το τραγικό συμβάν.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι Snowbirds πετούν σε όλη τη χώρα για να ανεβάσουν τους Καναδούς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κάθε μέρα, αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα του Καναδά και επιδεικνύουν αριστεία μέσω απίστευτων δεξιοτήτων και αφοσίωσης. Οι υπερπτήσεις τους σε όλη τη χώρα χάραξαν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των Καναδών παντού και μας κάνουν περήφανους», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.