ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκότωσε τον πατέρα του την ώρα που έκανε τηλεδιάσκεψη στο Zoom – Είδαν τον φόνο ζωντανά (βίντεο)

Σκότωσε τον πατέρα του την ώρα που έκανε τηλεδιάσκεψη στο Zoom – Είδαν τον φόνο ζωντανά (βίντεο)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εξελίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις ΗΠΑ, όταν και ένας 32χρονος σκότωσε τον πατέρα του την ώρα που εκείνος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη στο Zoom, τον φόνο τον είδαν ζωντανά περίπου 20 άτομα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Τόμας Σκάλι-Πάουερς μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του, Ντουάιτ Πάουερς, 72 ετών, στην πόλη του Άμιτιβιλ, στο Λονγκ Άιλαντ, πόλη που έχει γίνει γνωστή από την ομώνυμη ταινία τρόμου, που κυκλοφόρησε το 1979.

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την τηλεσυνομιλία, οι οποίοι είδαν σε ζωντανή σύνδεση τον φόνο ειδοποίησαν τις αρχές.

“Δεν ξέρουμε τι είδαν. Πιστεύουμε πως ήταν περίπου 20 όσοι συμμετείχαν στη συζήτηση, δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Κέβιν Μπέιερ στην τοπική εφημερίδα Newsday. “Μόλις που τον είδαν να εξαφανίζεται από την οθόνη και στη συνέχεια τον άκουσαν να αναπνέει με δυσκολία”.

Ο πατροκτόνος προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά συνελήφθη από την αστυνομία κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Μέσα στην ημέρα θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τη δολοφονία.

Το έγκλημα αυτό φαίνεται να είναι το πρώτο που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα Zoom, η οποία γνωρίζει μία κατακόρυφη αύξηση στον αριθμό των χρηστών της έπειτα από τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που επιβλήθηκαν για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθημερινά, εκατομμύρια άνθρωποι “συγκεντρώνονται” εικονικά για να συνομιλήσουν, να πιουν ένα ποτό, ή να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους στο Zoom, όπως ακριβώς και σε ανταγωνιστικές παρόμοιες πλατφόρμες, όπως το Google Hangouts.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.