
Όχημα εξετράη της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα στην ακτή Ξαβέρη στον Πειραιά, με τον 54χρονο οδηγό να ανασύρεται σώος.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, οι οποίες έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα από το αυτοκίνητο.
Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση, η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Στη συνέχεια, ο 54χρονος, που είναι σε καλή κατάσταση, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΟΛΠ στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε προληπτικούς ελέγχους και έλαβε τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.