ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σικελία: Παράνομη απόβαση 400 μεταναστών – Τους μετέφερε αγνώστων στοιχείων πλοίο

Σικελία: Παράνομη απόβαση 400 μεταναστών – Τους μετέφερε αγνώστων στοιχείων πλοίο

Με αγνώστων στοιχείων πλοίο έφτασαν στη Σικελία περίπου 400 παράνομοι μετανάστες όπως μεταδίδει το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, επικαλούμενο τις αστυνομικές αρχές.

Το άγνωστο πλοίο που μετέφερε τους ανθρώπους αυτούς, τους άφησε σε απόσταση μερικών μέτρων από την ακτή, στην περιοχή του Αγκριτζέντο. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε στα ανοιχτά.

Στην περιοχή διενεργούνται έρευνες με τη βοήθεια ελικοπτέρων και πλωτών του λιμενικού.

Οι παράνο,οι μετανάστες απομακρύνθηκαν από την παραλία σε μικρές ομάδες. Κάποιοι σταματούσαν αυτοκίνητα και ζητούσαν από τους οδηγούς νερό ή να τους μεταφέρουν, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Agrigento Notizie. Άλλοι απλώς κάθισαν στη σκιά των δέντρων για να ξεκουραστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια τέτοια μαζική αποβίβαση δεν έχει σημειωθεί στην Ιταλία εδώ και χρόνια, αφού οι διακινητές αποφεύγουν να πλησιάσουν τα παράλια. Εξάλλου, συνήθως, τα σκάφη που χρησιμοποιούνται είναι μικρότερα, όπως εκείνο που έφτασε νωρίτερα σήμερα στο νησάκι Λινόσα, κοντά στη Λαμπεντούζα, μεταφέροντας 52 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους από την υποσαχάρια Αφρική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.