Νέο «χτύπημα» για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: 43χρονη υποστηρίζει ότι την κακοποίησε το 1994 όταν ήταν μόλις 17

Νέο «χτύπημα» για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: 43χρονη υποστηρίζει ότι την κακοποίησε το 1994 όταν ήταν μόλις 17

Την Πέμπτη προέκυψαν νέες κατηγορίες εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, καθώς τέσσερις γυναίκες ισχυρίζονται ανωνύμως ότι τις κακοποίησε σε νεαρή ηλικία, ανάμεσά τους και μία, η οποία, το 1994, οπότε ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε ο γνωστός παραγωγός, ήταν μόλις 17 ετών.

Στις καταθέσεις τους στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Μανχάταν, οι τέσσερις γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο πρώην παραγωγός χρησιμοποίησε την εξουσία του, προκειμένου να τους επιβληθεί.

Στις νέες καταγγελίες εμπλέκονται και ο αδερφός του Χάρβεϊ, Ρόμπερτ Γουάνσταϊν, αλλά και οι εταιρείες Miramax και Disney, που το 1993 αγόρασε τη Miramax, οι άνθρωποι των οποίων γνώριζαν, όπως κατατέθηκε, τη δράση του παραγωγού, αλλά την αποσιώπησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 17χρονη τότε, είναι σήμερα 43 ετών και κατοικεί στο Τενεσί. Στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν τη δελέασε με μία επαγγελματική συνάντηση στη Νέα Υόρκη, το 1994. Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, την πήγε σε ξενοδοχείο και της είπε ότι αν επιθυμεί να γίνει ηθοποιός, θα έπρεπε να τον ικανοποιήσει ερωτικά. Όπως δήλωσε η 43χρονη σήμερα γυναίκα, την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα και μετά την κακοποίησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.