ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καρέ – καρέ η συμπλοκή ένοπλων συμμοριών στην Ουκρανία – 3 τραυματίες και 21 συλλήψεις (βίντεο)

Καρέ – καρέ η συμπλοκή ένοπλων συμμοριών στην Ουκρανία – 3 τραυματίες και 21 συλλήψεις (βίντεο)

Μια απίστευτη οδομαχία, ανάμεσα σε υπεροπλισμένα μέλη αντίπαλων συμμοριών, κατέγραψε κάμερα πολίτη στο Κιέβο της Ουκρανίας. Τα εν λόγω μέλη συμμοριώνελέγχουν την αγορά των υπεραστικών συγκοινωνιών στο Κίεβο, και συνεπλάκησαν σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να τραυματισθούν 3 άνθρωποι.

Η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις 21 ατόμων ενώ το θέμα απασχόλησε τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος δήλωσε ότι οι συμπλοκές αυτές του θύμισαν την δεκαετία του 1990.

https://twitter.com/ZolotarevDm/status/1266263279598309378

Μετά την ανταλλαγή των πυροβολισμών, που ξεκίνησε στις 7 το πρωί, η αστυνομία συνέλαβε συνολικά 21 άτομα. Ο υφυπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Αντόν Γκεράσενκο ανακοίνωσε ότι η αστυνομία συνεχίζει να ταυτοποιεί τα άτομα που εμπλέκονται στο μοίρασμα της αγοράς στον τομέα των υπεραστικών συγκοινωνιών στην περιοχή του Κιέβου.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών στη συνοικία Μπροβάρι, είχε επίσης ως αποτέλεσμα να καταστραφούν αυτοκίνητα και να προκληθούν ζημιές στα γύρω σπίτια.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ, ενημέρωσε για το συμβάν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναφέροντας του ότι η συμπλοκή έγινε μεταξύ δύο εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπεραστικών συγκοινωνιών και υπήρξε το αποτέλεσμα την διαφθοράς που υπάρχει στον τομέα των μεταφορών.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι αυτό που συνέβη του «θύμισε την δεκαετία του 1990». «Θα ήθελα οι άνθρωποι αυτοί να παραμείνουν στην φυλακή. Θα ήθελα να τιμωρηθούν», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία άσκησε ποινική δίωξη εναντίον των συλληφθέντων οι οποίοι κατηγορούνται για πολλαπλές παραβιάσεις του ποινικού κώδικα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ουκρανικού περιοδικού «Σμένα» απηλλάγησαν των καθηκόντων τους δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.